x

BRAČNI ODNOSI

Voditeljica otkrila tajnu sretnog braka: „Ne spavam u krevetu sa suprugom“

Deset godina smo u vezi, pet u braku i očito djeluje, rekla je Edvina


Edvina Bartolomju (Edwina Bartholomew), poznata australska voditeljica, otkrila je da ne spava sa suprugom u krevetu te da to smatra "tajnom njihovog sretnog braka". Ova 39-godišnjakinja kaže da su ona i suprug Neil počeli spavati odvojeno prije sedam godina.

- Kad bih ja ustala za posao, on bi se mučio da ponovno zaspi pa smo odlučili isprobati spavanje u odvojenim sobama - napisala je u kolumni za „News Corp Australia“.

Kad su dobili djecu, to se nastavilo.

- Spavala bih s bebom u sobi, a on bi se rano probudio i preuzeo je. Deset godina smo u vezi, pet u braku i očito djeluje - dodala je.

Prije 1950-ih odvojeni kreveti obično su se smatrali zdravijom opcijom spavanja za parove, ali kasnije se na njih počelo gledati kao na znak teškoća u braku, prenosi Index.hr.

Neki slavni parovi poput Dejvia (David) i Viktorije Bekam (Victoria Beckham) te Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) i supruga Breda Falčuka (Brad Falchuko) također navodno spavaju odvojeno.


- Postoje istraživanja koja sugeriraju da odvojeno spavanje poboljšava komunikaciju, čini nas manje razdražljivima i više empatičnima - tvrdi psihologinja Rejčel Vojzi (Rachel Voysey).

Također, dodaje da odvojeno spavanje može poboljšati seksualni život para zbog povećanog osjećaja romantike i želje.KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.