x

Volim kada je kod tebe sve savršeno: Kija tokom emisije sve vrijeme obasipala Slobu komplimentima!

Sinoć je publika u "Pinkovim zvezdama" mogla da pogleda i nastup Eduarda Cepeda iz Dominikanske Republike, koji trenutno živi u Beogradu gdje je naučio srpski jezik. On je pjevao pjesmu Tošeta Proeskog "Jedina" i na sceni se pojavio sa svojom gitarom u rukama, zbog čega je ovaj nastup bio veoma romantičan.

Već u prvim momentima njegovog nastupa žiri je uživao, a najviše se obradovala voditeljka Dušica Jakovljević koja je sve vrijeme pjevala, da bi u jednom momentu i podigla ruke u vazduh.

- Da li on u tekstu kaže: "Ljubav je presušila", tako? Ja sam cijeli život pjevala: "Ljubav je presudila" - upitala je Kija Slobu tokom nastupa ovog takmičara.


Nakon Eduarovog nastupa žiri je izneo svoje mišljenje, a prvi je izlaganje imao Sloba Radanović koji je pohvalio ovog takmičara da odlično svira i pjeva, iako ne govori najbolje srpski jezik.



- Mnogo je teže pjevati na srpskom jeziku. Čak i našim ljudima u Srbiji. Meni je najteže narodnjake da pjevam - rekla je Kija.

- Čuli smo ovo stručno mišljenje, sada da čujemo moje skromno koji se ne bavim ovim - odbrusio je kompozitor i producent Damir Handanović Kiji.


Dok je Damir iznosio svoje mišljenje govoreći ovom takmičaru da nije bilo sve savrešno, Kija i Sloba su šaputali, a tom prilikom Kockareva je rekla svom bivšem suprugu jedan veoma zanimljiv komentar.

- Ja ne volim kada je sve savršeno, osim kod tebe, kada ti pjevaš. A ti stvarno savršeno pjevaš - pričala je Kija Slobi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.