x

Vranješ zaprijetio pjevačici: Daro objaviću tvoje gole fotke ako ne začepiš usta!

Ognjen i Bubamara su se prije nekoliko mjeseci dopisivali, a sada joj je bosanski reprezentativac poručio da je spreman da je raskrinka.

Nakon što je u javnost plasirao navodne p**nografske slike pop dive Jelene Karleuše koje su potresle Balkan, fudbaler belgijskog Anderlehta Ognjen Vranješ spreman je da isto učini i sa njenom koleginicom Darom Bubamarom. Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Vranješ posjeduje Darine gole fotke koje mu je poslala prije nekoliko meseci kada su se dopisivali, a koje je sačuvao u telefonu. Fudbaler je nakon afere koju je pokrenuo kivan na Daru ne samo zato što je zdušno stala u Karleušinu odbranu već i iz razloga što ga je žestoko izvrijeđala. Upravo zbog toga je spreman da se osveti Dari.


- Ognjen i Dara su se čitavo ljeto dopisivali. Oni su prvi kontakt ostvarili putem Instagrama, a onda su razmijenili brojeve i ubrzo prešli i na video-poziv preko Vibera. Dara je brzo stekla povjerenje u Ognjena, pa mu je nerijetko slala i slike na kojima je gola. Dugo su se dogovarali da se vide i uživo, međutim, Dara je od prijatelja čula da je on u šemi sa Karleušom. Tada je odlučila da bez objašnjena prekine svaki kontakt s njim - uvjerava dobro obaviješteni izvor i konstatuje da je Dara odustala od Ognjena jer nije željela da opet zarati sa Karleušom.


- Iako joj je Vranješ bio jako simpatičan, Dara se uplašila da se Jelena ponovo ne naljuti na nju. Nije željela da prokocka prijateljstvo zbog Ognjena i odlučila je da ga blokira - tvrdi naš sagovornik i otkriva razloge zbog kojih je Ognjen zaprijetio Dari.

- Kada se dogodio Jelenin p**no-skandal, Dara je zdušno stala u Karleušinu odbranu. Ona je žestoko izvrijeđala Vranješa, a njega je to užasno iznerviralo. Vidjevši da njegova Viber drugarica nije štedjela riječi kako bi ga blatila, Vranješ je pozvao njihovog zajedničkog prijatelja i rekao mu da prenese Dari da spusti loptu ili će objaviti sve fotke koje mu je slala, kao i vruće prepiske u kojima je sebe nazivala hodajućim s*ksom.


- Daro, objaviću tvoje gole fotke ako ne začepiš usta. Kompromitovaću te kao i Jelenu - poručio je Ognjen folkerki - završava priču izvor.

Da se Vranješ i ranije hvalio da ima fotografije sa Darom, svjedoči i naslovna strana magazina Skandal od 19. avgusta, kada je objavljeno da Dara redovno uzbuđuje Ognjena preko kamere, što je fudbaler i potvrdio.

Nakon ovog teksta pjevačica se povukla i prekinula svaki kontakt sa fudbalerom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.