x

NE BAŠ ATRAKTIVAN KOMAD

Vreća za smeće ili nešto još gore? Kendall Jenner ismijali zbog jakne od 7.750 dolara!

Pojedine modne komade, a često i skupocjene brendove je ponekad teško shvatiti ozbiljno. To je potvrdila i jakna luksuznog španskog brenda, koju je pronosala manekenka Kendall Jenner i ubrzo postala predmet ismijavanja na internetu.

Slavna 27-godišnjakinja trenutno boravi u Aspenu u Coloradu, odakle je podijelila fotografiju s odmarališta na planini.

Uz tamne traperice i kaubojsku šubaru, pozirala je u bomber jakni tamnozelene boje koja je mnogima zapala za oko, no ne u pozitivnom svjetlu.


Naime, mnogi korisnici primijetili su da jakna koju je pronosala manekenka ima čudan oblik, čemu je dodatno doprinijelo i to što je Kendall pozirala s rukama unutar njenih džepova.

Odjevni predmet mnoge je podsjetio na neke sasvim druge stvari, uključujući i dijelove tijela, što je izazvalo mnoštvo reakcija.


"Ne baš atraktivna jakna", jedan je od komentara, dok su je neki upoređivali s vrećom za smeće, ali i ženskim grudima, čak i testisima.

"Čovječe, vjerujem da je topla i udobna, ali ova jakna izgleda kao dio muškog spolnog organa", nastavili su pisati pratitelji.


"Najblaže rečeno - podsjeća na dvije vreće Djeda Mraza", još jedan je od kometara.

Inače, jakna je s potpisom brenda Loewe, a sudeći po njihovoj online stranici prilično je popularan komad, budući da se tamo navodi da je rasprodana.


Osim u tamnozelenoj, dolazi i u crnoj nijansi, a njena cijena je 7.750 dolara.

Porodica Kardashian-Jenner poznata je po tome što ne štedi na sebi, a njene članice su više puta izjavile da su spremne dosta toga učiniti kako bi izgledale lijepo i dotjerano.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.