x

Vučić se obratio javnosti: Za vikend bez policijskog sata!

Kako je predsjednik Vučić rekao, Krizni i epidemiološki štab će donijeti sutra nove mjere, te da će to vjerovatno biti pooštravanje mjera, ali bez uvođenja policijskog časa.

- Biće pooštravanja mjera za Beograd. Imajući u vidu težinu situacije sa kojom se suočavamo, ja sam imao u vidu vanredno stanje. Mjere će se pooštriti, ali neće biti policijskog časa. Ja nisam za to, ali poslušaću kolege. Poštovaću mišljenje struke. Poslije svega što je sinoć bilo, bilo bi me sramota da odstupim od svojih riječi i teško mi je da tako odlučim, ali slušam struku - rekao je Vučić.


- Sinoć u Beogradu bili smo svjedoci najbrutalnijeg političkog nasillja u posljednjih nekoliko godina, bili smo svjedoci brutalnog političkog nasilja. Srbija u prethodnih osam godina, za razliku od nekih ranijih vremena, u potpunosti je poštovala slobodu okupljanja, drugačijeg mišljenja, i nikada nije ugrozila to pravo svojim građanima. Sinoć, iako su neki to pokušali da pravdaju pričom o korona virusu, bili smo svjedoci agresivnog političkog protesta, a nakon toga, u suprotnosti sa svim aktima, dogodilo se to da su lica desničarske orjentacije, a nema nikakve sumnje da je na skupu bilo i onih koji su bili tu zbog korone i nezadovoljstva zbog toga, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.