x

Vujadin od mene ne može da sakrije prevare: Mirka Vasiljević otvorila dušu!

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje djece. Zbog Vujadinovog posla protekle decenije više puta su se selili, a sada borave na Malti za čiji klub igra Vujadin.

Budući da Mirka zbog glumačkih angažmana povremeno dolazi u Beograd interesovalo nas je da se tada brine da li će je suprug prevariti.

- Ne opterećujem se takvim stvarima. Smatram da ako neko želi da vas povrijedi, izda, prevari, to može da uradi i dok leži pored vas u krevetu. Naći će način. Mi smo željeli da opstanemo ovih deset godina sa svim selidbama i padovima. Ako neko želi da vas vara, naći će način, samo što se danas sve brže sazna. Imamo internet i društvene mreže. Ako Vujadin bude to uradio, to će do mene doći svakako. Možda neće danas, ali za dan, dva, tri, pola godine, hoće sigurno, a onda ja stupam na snagu da vidim kako ću da riješim tu situaciju i šta će biti moja odluka - iskrena je Mirka i kaže da ne zna unaprijed da li bi suprugu prešla preko prevare.


- Mnogo toga utiče na tu odluku. Svaki brak ima faze. Zavisi i od toga koliko su djeca velika, koliko imamo godina, u kakvoj sam ja psihičkoj fazi, na kraju krajeva. Možda budem u nekoj minus fazi i neću preko toga da pređem i da to bude naš kraj.

Glumica smatra da se treba boriti za bračnu zajednicu.


- U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rješenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo pretjerano imali. I ako smo imali, to je bilo zato što Vujadin meni kaže: “Ej, je l' si vidjela da te ovaj gleda?" i slično - priznaje Mirka i otkriva da ne gura probleme pod tepih.


- Bilo je momenata gdje se meni nije dopalo kako je on odreagovao. Jako dobro ga znam, mi smo odrasli zajedno i već po njegovom izrazu lica vidim šta je. Imam svoje neke ženske sisteme kako to rješavam. Mi se zatvorimo u kuću, u naša četiri zida i dok ne istjeram sve načistac, ne stajem. Ne volim ništa da guram pod tepih. Kada mi nije prijalo nešto što je uradio ili kada sam bila sumnjičava, nisam se libila da sjednem i otvoreno pitam. "Hajde da riješimo to, smeta mi to i to...". Ako ponovo tako postupi, onda je to njegova sramota i onda to više nije to.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.