x

skandal

Vujadin Savić urlao na Mirku pred stotinama ljudi! Fudbaler napravio skandal: Bježi, bre, od mene!

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević pojavili su se zajedno na premijeri jedndog filma, gdje je navodno došlo do svađe.

Naime, kako prenosi Srpski telegraf, Vujadin Savić napravio je užasnu scenu supruzi Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe s njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Svečana ceremonija održana je u centru grada u MTS dvorani, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.


Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vrijeme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludio je, pa je urlao, piše Republika.


- Bježi, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vrijeme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lijepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.


Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut prije doživjela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmijehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htjela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su vidjeli svi koji su se našli u blizini.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.