x

Vuk Mob je imao ljetnu aferu sa Kijom, a sada je nenormalno nahvalio Lunu: Šta će mu reći na ove riječi? (FOTO)

Vuk Mob u prvoj sezoni Zadruge nije imao lijepo mišljenje o Luni Đogani, a sada se to očigledno promijenilo. On je imao i žestok sukob sa Anabelom, a tokom ljeta je dospio u centar zbivanja zbog navodne afere sa Kijom Kockar, a sada je sve šokirao. 

Naime, poznatog repera je pogodilo kada je gledao ispovijest Lune Đogani o svom ocu i životu sa njim te je na svom Instagramu napisao:


“Upravo pogledah na Jutjubu Luninu priču o njenom životu i ocu…Iskreno da kažem nije mi bilo svejedno, teška je priča. Ja sam jako ekstreman u životu i u svemu što radim, pa i tako i prema njoj bio ekstreman u negativnom smislu. Jbg, ona je samo djevojčica koja je vidjela i prošla kroz mnogo ružnih stvari u životu, nemam pojma… Nije ona tako loša djevojka.”


Podsjećamo, on i Kija su par dana tokom ljeta proveli zajedno, ona je posjećivala njegove nastupe, a vrhunac svega je bio kada su uhvaćeni kako zajedno izlaze iz njegovog apartmana u Crnoj Gori. Da je sve puklo kazuje i to da su se otpratili sa Instagrama, a iako su oboje demantovali kako su imali ljubavnu aferu, šuškalo se kako je upravo Kija razlog zašto je on raskinuo vjeridbu sa djevojkom Biljom. 




(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.