x

Poručio Kiji da ga ne vuče za jezik

Vuk Mob zna detalje o Kiji koji mogu da je unište! Poručio joj: Nemoj da me vučeš za jezik!

Pitanje je postavljeno Nadici Zeljković i Vuku Mobu, a odnosilo se na njegov nekadašnji odnos sa Kijom Kockar i status koji je napisao na društvenoj mreži: "Napisao si kako Kija nije kriva za tvoj raskid sa Biljanom, a Kija je mu je odgovorila da je postao kao Miljana. Kako to komentarišete? I kakav je bio s.ks bez k..doma?".

- Ja bih Kiji poručio da me ne vuče za jezik! Ja sam bio prema njoj fin i kulturan, a bolje da ne kažem sve šta o njoj znam. A s.ks bez k..doma nam je bio odličan! Mi jesmo imali odnose i ja sam je podržavao i stojim iza toga! - rekao je Vuk.

- Sad ja čujem šta priča i kako podržava Kiju, a sada sve iznosi javno. Šta ti imaš da ćutiš u vezi Kije? - rekla je Nadica.


- Svi znaju da smo ona i ja bili zajedno, nju su zvali ucveljena udovica. Ona mene uporno proziva! Nemoj da me vučeš za jezik Kija, ja je sada upozoravam! - rekao je Vuk - piše Informer

- Jako sam se osjećala iznenađeno, mene su doveli u nezgodnu situaciju i on i ona. Sad se vuku, i ne znam šta imaš to da kažeš. Za tri dana vaše veze, to je velika avantura, i reci šta imaš - dodala je Nadica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.