x

bahato

Vuka Moba optužuju da je pjevao dr.giran: Reper fanovima odgovorio šokantnim videom koliko para ima!

Na društvenim mrežama se posljednjih dana širi snimak s jednog nastupa Vuka Moba, na kome se ističe da je reper "dr.giran na maks".

Na njemu se vidi kako Vuk ispušta čudne zvukove tokom jedne pjesme, pa se u jednom trenutku hvata i za glavu i kleči s mikrofonom u ruci. Ovo je podstaklo mnoge korisnike Tvitera da u negativnom kontekstu komentarišu repera i njegovo ponašanje, a kada su ovi komentari stigli i do njega, on je riješio da im odgovori u svom stilu.


- Ovaj snimak je edukativan za vas koji me ne volite. Samo da vidim gdje mi je torbica. Za momka za koga govorite da je na nastupu bio dr.giran "na maks", ja sam izašao sa tog nastupa ovako. Mogu ja ovako do sutra. Nije loše za jednog momka koji je dr.giran "na maks" - istakao je Vuk na Tiktoku, što je tek izazvalo haos na mrežama.


- Ovom bahaćenju i pravdanju nema kraja! Dno! Jao, je l' bješe ova dr.girana glavica pričala da ne zna zašto bi plaćao alimentaciju za dijete više od 200 eura ili tako nešto, jer šta dijete troši toliko? Teško meni, je l' ga to u desetkama isplaćuju?! - samo su neki od komentara na ovaj skandalozni bahati potez Vuka Moba.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.