x

žarila i palila

Za njom je uzdisala Juga! Bila je san svakog muškarca, a ovaj političar je ukrotio: Orošavao mi je tijelo i duh!

Vesna Vukelić Vendi, poznata po britkom jeziku i brutalnoj iskrenosti zbog koje je često ulazila u konflikte, na medijskoj sceni je već dugi niz godina.

Bivša Jugoslavija ju je upoznala kao pjevačicu, koja se nije libila da zapjeva ni ispod šatora i uzme vrtoglavu sumu novca za svoj nastup.

Devedesetih godina važila je za markantnu bombu bujnih grudi za kojom je uzdisala bivša Jugoslavija.


Nešto manje poznato javnosti da se Baki B3 našao u jednom od njenih spotova sa početka karijere, a on je svojevremeno za Kurir i otkrio detalje njihovog odnosa.

- Mi smo imali kr.s kombinaciju. Nismo bili u vezi. To je trajalo neko vrijeme i bilo je super. Inače, ja nju mnogo volim i poštujem uprkos svađama koje smo imali - izjavio je Baki tada.


Nije samo denser pao na njen šarm, već i razni moćnici su pokušavali da dođu do nje, a jedan od njih je i političar Vojislav Šešelj, o kome je Vesna uvijek samo najbolje pričala.

- Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svjetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Voljela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i tijelo i duh - govorila je Vendi.


Pjevačica i spisateljica je nešto kasnije, 2001. godine stupila u brak sa Branimirom Banjcem, bivšim fudbalerom OFK Beograda.

Vesna i Branimir imaju kćerku Nikoletu, a pjevačica ih oboje ljubomorno čuva od očiju javnosti.

Vendi je učestovala u nekoliko rijaliti formata, gdje je pokupila simpatije zbog svog ponašanja, vokabulara ali i različitosti. Nedavno je izdala knjigu "Misterija crne žene" koja je napravila haos u javnosti.


- Tema romana je sudar dobra i zla, odnosno sudar magije i pravoslavlja koji ne mogu nikad da se sudare, ali kada živimo decenijama u komunizmu (dio romana opisuje događaje iz 80 i neke godine), većinski dio zapravo dolazi iz tog perioda. Pisan je prvo u sadašnjosti, pa odlazi u prošlost, pa se vraća u sadašnjost. Kad se desi da komunizam kao bezboštvo, kao ateizam učini svoje da se ljudi više ne ocrkvenjuju, da ne slave slave, da se ne krste, onda magija lako ruši porodice. Tako je i ovo veštičje društvo o kome pričam u romanu, a zove se "savjet za bezbijednost" ironično rečeno, zabranilo da se promocija moje knjige održi na ovom mjestu. U romanu sam pričala istinitu priču kako je prva vještica grada Beograda živjela na mom spratu i mene kidnapovala u petoj godini života. Izvukla me je iz lifta i uvela kod sebe, a šta se sve dalje dešavalo, kakve su se borbe vodile, stoji u knjizi - kazala je ona.

Vesna danas gazi šestu deceniju, a mnogi kažu da izgleda odlično za svoje godine te opravdava titulu nekadašnjeg s.ks simbola.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.