x

haos

Zaboravio šta je sve činila za njegovu porodicu! Sin Marine Tucaković opleo po Ceci: Mjesto joj je u Hagu!

Sin tekstopisca Marine Tucaković i Fute Radulovića - Milan Laća Radulović brutalno je napao najveću folk zvijezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, indirektno je nazvavši ratnim zločincem.

Naime, Radulović je na društvenoj mreži Tviter napisao da je Ceci mjesto u Hagu, što je izazvalo burne reakcije korisnika ove društvene mreže. Upitan za mišljenje nove pjesme "Mi", koju je nedavno izbacio Dino Merlin, Laća je odgovorio:

- Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se ilustriraju, a mjesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd. - napisao je Radulović, što su korisnici ove društvene mreže dijelili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.


Upućeni u relaciju Ražnatović-Tucaković tvrde da je Ceca zatečena ovim ispadom Marininog sina budući da je s tom porodicom godinama sarađivala, te da je Laću gledala kao sina.

- Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživjela od Laće, za kog je uvijek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje - govori Cecin drug i dodaje:


- Ovakav Laćin potez ne iznenađuje njegove prijatelje koji tvrde da on u trenucima kada je pod opijatima svašta zna da napiše, za šta se poslije kaje. Jedino im nije jasno kako u podsvijesti nema činjenicu da se Ceca prva našla njegovoj majci za pomoć kada je vodila borbu s opakom bolešću.

Kako dalje saznajemo, Radulović je zanemario čak i činjenicu da se na sve tri pjesme Svetlanine kćerke Anastasije Ražnatović potpisuje kao autor teksta, nego je udario žestoko na njenu majku.


U želji da dobijemo komentar na ovaj Radulovićev ispad pozvali smo Cecu, ali ona nije ništa željela da komentariše.

Podsjećanja radi, Svetlana Ceca Ražnatović tokom karijere najviše je sarađivala s Marinom, koju je uvijek s ponosom isticala kao najboljeg tekstopisca na našim prostorima. Kada se Tucakovićeva suočila s opakom bolešću, upravo joj je Ražnatovićeva prva priskočila u pomoć. Njihovo prijateljstvo datira od početka devedesetih i teško da će ovako ružni komentari njenog sina uticati na isto.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.