x

DRAMA

Zaljubio sam se u Paulu, Nadežda mi ništa neće oprostiti! Toma sve priznao, Biljićeva se svađa sa svekrvom: Nismo imali šta da jedemo, a ti si išla po kafićima!

Toma Panić pred svima je priznao osjećanja prema Pauli Hublin, a potom progovorio o Nadeždi Biljić. Panić je istakao da mu Nadežda nikada neće oprostiti.

"Mislim da Nadežda ništa neće oprostiti. Ne razmišljam o tome. Lutam sa mislima, ne stalno, provodim kvalitetno vrijeme. Nemam vremena da razmišljam o tome, malo mi nekad odlutaju misli. Mišljenje zadrugara i publike me ne interesuje. Za sada jeste dovoljno jako, pustićemo da pokaže vrijeme. Ne mogu da kažem: "Biće". Rizikujemo. Niko nikome ne može ništa da garantuje", rekao je bivši maneken.


"Što se tiče Paule i mene, ne znam kako da objasnim, desilo se to što se desilo, ne mogu sam protiv sebe. Prija mi njen zagrljaj i njeno sve, potrebna mi je. Poslije svega što se dešavalo, mislim da nije samo od tog poljupca (u pabu). Pogledi naši su se sreli prije poljupca. Ćutalo se, neki inat između mene i nje. Zadatak je bio samo da bismo se opravdali, ali nema opravdanja. Zaljubio sam se u Paulu. Zadatak je pokriće, pa ako dobijemo nešto, dobijemo. Znate kad vam prija i miris kože njene. Znam da je napolju katastrofa. Očito je i da prije toga nešto nije bilo prije kako treba. Taj baner, ja i Longa zovem Tigrić, tako da to je moglo i za to", ispričao je Toma.


Dok je Toma pričao Nadežda je obrisala svoje profile na društvenim mrežama.

Isplivala je privatna prepiska Nadežde i Jasmine (majka Tome Panića).

“Pokaži ko si svom sinu, kojim godinama manipulišeš i pokušavaš da nas razdvojiš. Ljubomorna si na sve i svakoga kao da nemaš drugo dvoje djece. Zaslužio je svaku suzu koju je prolio jer, dok naše dijete plače za njim, on se u rijalitiju k...a. Kad nismo imali šta da jedemo, ti si išla po kafićima, utezala se i fotografisala za društvene mreže, dok ti je trudnoj snajki bio prazan frižider”.

Biljićeva se kasnije i izvinila svekrvi:

"Ne znam šta ste pričali o meni, niti me zanima, pretjerala sam sa onim riječima, jer se meni život raspada, još malo ležem u bolnicu, a sin i nova snajka će biti tuženi za sve što su mi uradili i ugrozili me... Ja se izvinjavam u svoje lično ime, jer sam doživjela nervni slom zbog svega, ja im želim sve najbolje, ali mene više nikada neće vidjeti, ni čuti. Organizujte mu sve što treba, ja više nemam nikakve veze sa njim, niti on sa nama. Mene niko nikad nije umio da razumije, ni moju bol, još sam gore zdravstveno nego što sam bila. Rezultati su mi jako loši, ali neka je on srećan, mi smo za njega uradili sve što smo mogli od srca. Ne duguje nikom ništa, osim da izađe iz naših života, još jednom se izvinjavam zbog ružnih riječi, ali dok se meni život raspada, neko se smije i to boli mnogo", poručila je Nadežda Tominoj majci, međutim odgovor od nje nije dobila, te je i više nego jasno da Jasmina ne želi više nikakvu komunikaciju sa Biljićevom.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo/Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.