x

Zanosna Sara Fejzić novi trener grupnih treninga zumbe i kardia u Fitness RUN Zenica!

Fitness RUN Zenica je odnedavno bogatiji za certificiranog instruktora zumbe. Zanosna Sara Fejzić je novi trener grupnih treninga zumbe i kardia. Fit žene naporno treniraju u Fitness RUN Zenica, a ukoliko još uvijek niste postali jedna od članica grupnih treninga sada je idealna prilika, jer je cijelu priču uveličala iskusna Sara sa kojom će rezultati biti još efikasniji. Ženski grupni treninzi se održavaju od ponedjeljka do petka u 19:30 sati. 

Fitness RUN Zenica

Multiplex Ekran Family centar - Trg Alije Izetbegovića 86

+387 62 81 77 11

Fitness RUN Zenica, koji je opremljen najboljim spravama svjetske marke Techno Gym, privukao je veliku pažnju Zeničanki kada su počeli grupni ženski treninzi. Pažljivo odabran program obradovao je sve ljubitelje pilatesa, zumbe i cardio mix-a. Bitno je spomenuti da je prostor fitness-a klimatiziran i da svi posjetioci imaju privilegiju da treniraju u ugodnoj temperaturi bez obzira koje je godišnje doba.

Fitness RUN Zenica radi sve da zadovolji potrebe svojih klijenata. Nova sezona grupnih ženskih treninga je uveliko startala, a sve veći broj Zeničanki je postao ponosni član istih. Sara Fejzić će učiniti sve da ovo bude jedna uspješna sezona za sve dame. 


Podsjetimo, Fitness RUN Zenica važi za jedan od najmodernijih i najopremljenijih fitnes centara u Zeničko-dobojskom kantonu. Smješten je u suterenu (-1) Family centra Multiplex Ekran Zenica u ugodnom prostoru i idealno je mjesto gdje možete vježbajući oplemeniti duh i tijelo.

Vrhunski opremljen Fitness RUN Zenica, pod vodstvom stručnih trenera pravi je izbor za sve koji žele da svoje tijelo dovedu u odličnu formu. Svi koji brinu o sebi, svom zdravlju i izgledu mogu trenirati u ugodnom ambijentu, a sve to je prilagođeno bh. standardu, tako da je članarina veoma pristupačna.

Posjetite i ako vam se sviđa lajkajte Facebook stranicu Fitness Run Zenica:

https://www.facebook.com/FitnessRunZenica/

Instagram stranica:

https://www.instagram.com/fitness_run_zenica/

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.