x

užasno

Zapaljen grob oca Darka Lazića: Utvrđuje se da li je požar slučajno izbio ili ga je neko namjerno podmetnuo!

Grob oca Darka Lazića, Milana Lazića, izgorio je u požaru. U to se uvjerila i ekipa Kurira, koja je jučer posjetila rodno mjesto pjevača, selo Brestač, gdje je to glavna tema.

Naime, mještani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa vještačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok su vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Kako komšije pričaju, porodica sumnja da je požar podmetnut.


Foto: Kurir

- Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obesti i ljubomore uništi grobno mjesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovjek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo na Pobusani ponedjeljak izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta - rekao nam je jedan od stanovnika Brestaču, koji je insistirao na anonimnosti.


U blizini Darkove porodične kuće sreli smo jednog komšiju koji nam je takođe potvrdio da se posljednji dana u njihovom selu samo o ovom incidentu priča.

- Po selu se priča da je neko to namjerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo prije nedjelju-dvije, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorjela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi - ispričao nam je mještanin.


Darkova majka Branka bila je u dvorištu kada smo stigli do njihove kuće. Na sebi je imala crnu odjeću, vjerovatno jer je u žalosti za pokojnim suprugom. Čim smo joj prišli, ona je požurila i uletjela u kuću, a nakon toga zatvorila vrata. Zvonili smo, ali nije htjela da nam otvori.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.