x

Zavirite na vrelu ljetnu žurku na plaži Ploče kod Budve: DJ Arsa i zgodne djevojke uz pjena party! (FOTO+VIDEO)

Crna Gora je i ove godine jedna od omiljenih destinacija za ljetovanje, a Budva nudi pregršt zanimljivih sadržaja i sjajnih plaža. Jedna od poznatijih koja uvijek privuče posebnu pažnju jeste plaža "Ploče" koju karakterišu "vrele" žurke za pamćenje. Ekipa Ekskluziva.ba portala se uvjerila u jednu od njih, a svakako glavni krivac za tako sjajnu atmosferu je DJ Arsa koji je ujedno najtraženiji za dobar štimung na crnogorskom primorju.

.

Kako smo prisustvovali dnevnoj žurki uz DJ Arsu na plaži Ploče kod Budve i sami smo se uvjerili kako je atmosfera na zavidnom nivou, te da su to momenti za pamćenje. Uz pjena party i razne promocije pića, nargile i atraktivne djevojke ovo je svakako mjesto kojem je teško odoljeti. 

DJ Arsa je pokazao zašto je broj 1. u svom poslu i zašto se vlasnici lokala bukvalno "bore" da ga angažuju za svoje partije. Tako je svaki dan do 18 sati na plaži Ploče, dok je u Budvi na šetalištu uveče od 22 sati. Koliko je tražen govori i to da ponekada odradi  tri nastupa za 24 sata. Na plaži Ploče je sve "pucalo" od dobre energije i atmosfere, a DJ Arsa muzikom koju pušta pomijera sve granice vrhunskih provoda. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.