x

sve je luks

Zavirite u dvorište velelepne vile JK od 2.5 miliona eura: Ogroman bazen i dvorište ograđeno bodljikavom žicom!

Jelena Karleuša, koja je u utorak javnosti otkrila da se poslije 14 godina sporazumno razvodi od Duška Tošića, doživjela je peh tokom jučerašnjeg dana kada se zaglavila džipom u poplavi, pa su je morali spasavati.

Pjevačica, koja je trenutno u procesu uređivanja garderobera, sa kćerkicama živi u vili koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a velelepna kuće je ograđena bodljikovim žicom, koja sprečava neželjene goste, ogromne krošnje drveća skrivaju od znatiželjnih prolaznika i pogleda.


Kako se pisalo, za nju su dali 2.500.000 eura.

Vila ima ogroman bazen, prije se navodilo da će njene kćerke imati zasebne sobe sa ogromnim terasama i zasebnim kupatilima.


- Kao što ste primijetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovdje će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovdje relaksirati. Znam da vas interesuje, sve djevojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.