x

Zenica

Završen 3. Međunarodni veteranski ragbi turnir u Zenici!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
U subotu u Zenici do sada najjači veteranski rugby turnir u ovom dijelu Evrope – „Ragbi Vukovi Zenica“ nakon što je funkciju istoimenog kluba predsjednika preuzeo Andrija Petrović, svojim trudom i zalaganjem potrudio se da ove godine organizuje najjači veteranski ragbi turnir u ovom dijelu Evrope.

Treći Međunarodni Ragbi veteranski turnir „Zenica 2019“, pored Petrovića, u organizacionom timu je Safet Begović, sekretar Udruženja Ragbi Vukovi Zenica, te Amir Halilović, počasni član kluba.

Predsjednik Petrović je saopštio podatke o turniru i istakao da se očekuje oko 170 učesnika ovog turnira i druženja. Ove godine svoje učešće su potvrdili Veterani iz Zagreba, Siska, Sinja, Pančeva, Starčeva, Vršca, Beograda, Zemuna, Italije, Francuske, Švicarske, Švedske, Norveške, Austrije, Njemačke, Holandije, kao i drugih zemalja cijelog regiona, Evrope i svijeta, te je sa zadovoljstvom izjavio da je ovo najjači turnir u ovom dijelu Evrope sa najviše prijavljenih učesnika. Svakako tu će biti i oko 40-ak Zeničkih “Vukova”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Izvor : Zenicablog

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.