x

u emisiji kod ognjena

Želim mu 17.000 eura, neka troši: Poznati o izjavi Miroslava Ilića da mu za život treba 3.000 mjesečno!

Gosti emisije Amidži šou upitani su da prokomentarišu izjavu Miroslava Ilića da mu je mjesečno za život dovoljno 3.000 eura.

- Meni na kćerku ode 2.000, a meni to što ostane. Ja stajem u tih 1.000. Malo sadim, kuham... (smijeh) - rekla je Kaja.

- Ako pitaš mene, dovoljno je i manje. Ako pitaš moju ženu, mnogo više. Tako da, nema kraja, ovo što priča Kaja nije istina - rekao je Nikola Lazetić.

- Ti imaš restoran, druže, imaš šta da jedeš - kazao mu je Amidžić.


- To jeste... - rekao je Lazetić.

- Neka živi neko i od hiljadu, pet, tri... Mene to stvarno ne zanima, ne ulazim u to od koliko ko para živi. Ja mu želim da živi mjesečno od pet, deset, 17 hiljada neka troši! - kazala je Bekuta.

Marija Šerifović nije prokomentarisala Ilićeve izjave.


Šta je Miroslav rekao

- Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje - kazao je Miroslav i nastavio:

- Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvijek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 eura mjesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - rekao je pjevač za Nova.rs.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.