x

NESVAKIDAŠNJA PONUDA

Želite li biti gost Gvinet Paltrou: Glumica će vam omogućiti da provedete dan na njenom imanju

Nekretnina će na Airbnbu biti objavljena 15. avgusta u 10 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu

Vjerovatno ste nekad poželjeli da vidite gdje i kako žive holivudski glumci, a sada tu želju možete i ostvariti, i to besplatno.

Luksuzan boravak

Naime, glumica Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) objavila je da na Airbnbu nudi jednonoćni boravak u pansionu na svom predivnom imanju u Montekitu, i to besplatno za jednu sretnu osobu i njen plus-jedan u ime izgradnje zajednice.

- Usamljenost je ljudsko stanje, ali u posljednjih nekoliko godina povećana izolacija i naš nedostatak zajednice učinili su naše živote još više fragmentiranim. Airbnb je imao briljantnu ideju učiniti nešto da svijet učini malo manje usamljenim, zbog čega vas pozivam da dođete prespavati u mom pansionu Montekito. Iako možda počinjemo kao stranci, nadam se da ćemo pronaći veze i zajedničke točke uz ukusan obrok.

Lezite pokraj bazena, idite na jedno od mojih omiljenih planinarenja i, naravno, imat ćete kupaonicu opskrbljenu mojim omiljenim Goop proizvodima za istinski luksuzan boravak – navela je Paltrou u objavi na Instagramu 1. avgusta, prenosi Buro 247.hr


9. septembar

Nekretnina će na Airbnbu biti objavljena 15. avgusta u 10 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu, a sudbonosna noć o kojoj je riječ planirana je za 9. septembar. Posjetioce će dočekati sama Paltrou, koja će ih provesti imanjem i kućom, osiguravajući da imaju sve potrepštine za ugodan boravak.

Pazite na vrijeme i budite brzi u odabiru nekretnine, možda ćete baš vi biti sretnik koji će imati priliku provesti nezaboravne trenutke s Gvinet Paltrou.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.