x

objavio sliku sa potpisivanja ugovora

Željko Mitrović potvrdio: Miki Đuričić potpisao ugovor za Zadrugu 5! To će biti posljednji rijaliti na Pink TV!

Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, danas je na svom Instagram nalogu objavio nove informacije o narednoj sezoni rijalitija "Zadruga" i otkrio da će čuveni pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, ponovo biti dio njegovog projekta.

- Evo ga Miki ponovo u mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Vjerovatno će "Zadruga 5" biti posljednja "Zadruga," a možda i posljednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspješniji učesnici iz prethodnih sezona - naveo je Mitrović uz fotografiju.


Da podsjetimo, Miki Đuričić bio je učesnik svih sezona rijalitija "Zadruga". On je iz posljednje sezone diskvalifikovan zbog toga što je nasrnuo na Vladimira Tomovića. Iako se činilo da se Miki smirio od kako je dobio kćerkicu Dunju, te da ga rijalitiji više ne interesuju, izgleda da je on odlučio da opet uđe i na taj način zaradi pare za svoju porodicu.


Pored Mikija, Saška Karan otkrila je da i ona ulazi u "Zadrugu 5", a spisak svih učesnika očekuje nas uskoro, s obzirom na to da se šuška da nova sezona sezona počinje, kao i ostale, tradicionalno, 6.septembra.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.