x

iznenađenje

Željko Mitrović sedam dana pred početak Elite šokirao: Na imanje će se useliti i članica Pink produkcije!

Milica Mitrović nedavno je otkrila zvaničan datum početka "Elite", a pored najavljenih voditelja, prvih nekoliko dana takmičarima će se na imanju pridružiti jedan član Pinka.

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u "Eliti" naći i specijalna gošća koja je prije samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalaca.


Naime, riječ je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava.

Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predviđanje budućih događaja.


Za sam kraj dodao je da je ovo samo djelić stvari koje će biti impelmentirane u ova projekat koji će baciti u sjenku slične TV formate svjetskih TV stanica.

Podsjetimo, Zadruga koja ove sezone nosi naziv "Elita" počinje 3. septembra u 21 sat, a već su poznata i spisak nekoliko učesnika, među kojima su kuma Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Miljana Kulić, političar Aleksandar Požgaj...

.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.