x

počastila je uvredama

Žena fudbalera ponovo oplela po Sanji: Izvini se i reci da si htjela da budeš smiješna, a ispala si glupa!

Prepucavanje Snežane Borjan i Sanje Marinković ne prestaje otkako je voditeljka objavila video sa komentarom o punačkim ženama koji je razbijesnio većinu javnosti.

Ovim povodom je voditeljku pored nekoliko javnih ličnosti iskritikovala i Snežana Borjan koja je najprije istakla da je "sretna što nije gostovala u njenoj emisiji", a sada se ponovo oglasila i obratila svim ženama koje su joj pisale zbog spornog snimka.


"Moram da se oglasim, vidim da mi pišete bukvalno cijeli dan povodom slučaja Sanje Marinković i vidim da se žena oglašavala da ona to nije mislila, neke druge storije nisu vidjeli... Ono što mene zabrinjava je da kada uvrijediš nekoga osnovna stvar kulture je da se izviniš i da kažeš: 'Ljudi, htjela sam da budem smiješna i zanimljiva, ispala sam glupa, oprostite mi, oprostite sve žene koje su se našle uvrijeđene ili koje sam lično uvrijedila'. To govori o jednoj sujeti, gordosti i svemu onome što nije dobro", rekla je Snežana u svom storiju.


Podsjetimo, Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

"Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad pretjerujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim", rekla je Sanja i dodatno objasnila:


"Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem spominjem da je ljepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.