x

Žena Marka Miljkovića uključila se uživo u program: Osula takvu paljbu po Luni Đogani da se sve orilo, a onda zaprepastila sve u studiju jednom željom!

Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli samo jedan dan prije završetka Zadruge. Blogerka mu je u finalnoj večeri rekla da ga voli i vidjelo se da je voljna da se sa njim pomiri, ali Miljković je ostao dosljedan sebi i svom principu da se ne miri sa bivšim djevojkama.

U emisiji uživo javila se bivša Markova djevojka i osula paljbu po Luni.

"Ja sam jedna od "Markovih žena", što kaže Lunka. Za Lunu sam bila sve do posljednjih 15 dana, dok nisam vidjela promjenu. Bila je drska, bezobrazna, osjetilo se. Ja bih samo zamolila Aleksu, koji je Lunin drug, da kaže da li Marko voli Lunu", rekla je gledateljka.

Ona smatra da Luna nije imala dovoljno povjerenja u Marka.


"Nije mu dovoljno vjerovala ili nije željela, strah me je da se ne uvrijedi, pa da bude onaj drugi Sloba Radanović, čekamo taj 14. To će nam biti dokaz za sve. Ja mislim da se Marko već pomirio. Nas je mnogo "Markovih žena", ne znam šta je još trebalo da uradi da dokaže Luni da je voli?! Da li je ona zavaravala nas ili sebe? Što se tiče svađe sa Stanijom, moj stav je isti kao Stanijin. Imam dvije kćerke i svakoj bih poželjela Marka u životu", završila je gledateljka.

Podsjetimo, Luna i Marko dogovorili su se da će se naći 14. jula kada im je šest mjeseci veze. U međuvremenu je Luna bila u Makedoniji gdje je snimila svoju prvu pjesmu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.