x

KO BI REKAO

Žene znaju jeste li obdareni i prije nego što završite u krevetu: Evo po čemu otkrivaju muškarčev ponos

Spisateljica za intimne odnose otkriva kako pripadnice ljepšeg spola znaju koliko su muškarci obdareni, a da ih i ne pogledaju

Džejn Hoking (Jana Hocking), spisateljica čija je tematika isključivo u vezi s intimnim odnosima, otkrila je kako žene procjenjuju veličinu muškog spolnog organa i njegove sposobnosti, a da zapravo i ne završe s muškarcem u krevetu.

Žene sve znaju

Mnoge žene otkrivaju informacije i uče kroz razgovore sa svojim ženskim i muškim prijateljima. Tako mogu saznati i koji su muškarci iz njihovog okruženja obdareni, a koji ne, a da ni ne pogledaju njegov penis ili se seksaju s njima.

- Žene vole pričati, a posebno to volimo raditi nakon što smo konačno spavale s tipom u kojeg smo zaljubljene ili s tipom s kojim smo se slučajno ''smuvali'' nedavno iz vedra neba - rekla je Džejn Hoking.

-Kada se žene sastanu, vole znati sve detalje. Da, mi smo vrsta orijentirana na detalje. To je jedna od naših najboljih osobina - nastavlja Džejn i objašnjava da su pitanja poput ''Je li bio veliki'' ili ''Je li ga znao koristiti'' sastavni dio razgovora.

Druge metode

Tako žena iz zajedničkog okruženja zna nešto više o vama i prije nego što vas zaista upozna, piše Net.hr.

Ali postoje i druge ''metode'' prema kojima žene procjenjuju obdarenost ukoliko muškarac nije iz njihovog okruženja, a to su veličina šaka ili stopala, pa čak i nosa, što su veći, i obdarenost je veća.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.