x

Ženi se Sloba Radanović?! Staje na ludi kamen sa Jelenom, briga ga što ona ima dvoje djece!

Sloba Radanović toliko je zaljubljen u djevojku Jelenu Đuričanin Marković da želi da se njom i oženi. Naime, njih dvoje su već pola godine zajedno, a kako je ljubav sve jača, postoji mogućnost da je pjevač uskoro i zaprosi. Prema riječima bliskih prijatelja, Slobi ne smeta čak ni to što Jelena iza sebe ima neuspjeli brak i dvoje maloljetne djece.

- Sloba je zaljubljen do ušiju. Nijednu djevojku ne vidi od Jelene. Mnoge žene ga startuju, pišu mu na društvenim mrežama, ali on sve to kulira. Uplovio je u mirnu luku i baš mu prija. Toliko im je lijepo da on već razmišlja o ženidbi. Naravno, to joj nije rekao, ali njegovi prijatelji pretpostavljaju da će je zaprositi za doček Nove godine. Ništa me ne bi iznenadilo da to uradi tačno u ponoć, jer će zajedno ući u 2020. na njegovom nastupu u Beogradu. S njim zajedno pjevaće i Svetlana Ceca Ražnatović, pa prilika može da bude baš romantična - priča naš izvor blizak Radanoviću.


Prema njegovim riječima, Jelena se zarekla da nikada više neće stati na ludi kamen, ali je toliko odlijepila za Slobom da je promijenila ploču.

- Njena drugarica mi je rekla da bi se bez razmišljanja udala za Slobu ukoliko bi je zaprosio. Istina je da je zbog veze s njim i ona imala mnogo problema, ali emocije su jače od svega. Njima je zasad lijepo, ali ne mogu zauvijek da budu momak i djevojka. Oboje su zreli ljudi - završava naš izvor.

Inače, Radanović na sve načine pokušava u javnosti da predstavi da su Jelena i on bliski prijatelji i ne odustaje od toga.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.