x

uživa u luksuzu

Zerina Hećo od muža dobila vilu od 1.200.000 eura na Mikonosu: Bivša rijaliti učesnica živi na visokoj nozi, evo šta se još sprema!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zerina Hećo sreću je pronašla pored bogataša Karlosa, kojeg je nedavno pokazala javnosti.

Zerina je od svog supruga navodno na poklon dobila kuću na grčkom ostrvu Mikonos vrijednu vrtoglavih 1.200.000 eura, a u njoj će napraviti gala svadbu.

- Dugo nisam vidjela da se neko toliko voli kao što je slučaj sa Zerinom i Karlosom. On je bogat i ne štedi kada su u pitanju pokloni za Zerinu, jer je iskreno voli i ništa mu nije teško da uradi za nju.


- Za rođendan joj je poklonio sat marke roleks kojih ima samo 10 na svijetu, a sada je dobila i vilu na Mikonosu vrijednu 1.200.000 eura. Zerina je zbog njega čak promijenila i ime, pa se sada zove Atena Zerina Kandola. Kako sam čula u kući u Atini pravi studio gdje će snimati pjesme. Prave svadbu o kojoj mnogi mogu samo da maštaju, biće iz tri dijela, jer treba da ispoštuju tri kulture - otkrio je izvor blizak Zerini Hećo.


Zerina je aktivna na društvenim mrežama, a mnogima je zapalo za oko luksuz u kom uživa, te se oglasila i odgovorila hejterima na prozivke.

- Za sve dušebrižnike, ne sekirajte se i mirno spavajte, sponzora nemam, ali muža imam. Hvala na divnim porukama u kojima vrijeđate mene kao ličnosti, samo mi nije jasno kako ne znate da čitate ime i prezime nečijeg profila, te sam jako zabrinuta za vas. Ostalima hvala na ljubavi. Nadam se da je misterija riješena - napisala je Zerina nedavno na Instagramu.

.

.

.

.

..


Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.