x

dočekao je čaroban prizor

Zerina Hećo zaručena na krovu zgrade! (Foto)

Bivša zadrugarka Zerina Hećo napokon je našla čovjeka svog života, koji ju je prošle noći zaprosio i ostavio bez teksta.

Naime, Zerina već neko vrijeme uspješno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, a kako je proživljavala pakao zbog bivših momaka, ovaj put joj se izgleda posrećilo.

Ona je prošle noći zaprošena, a djelić atmosfere podijelila je na svom Instagram profilu, a komentari na emotivne fotografije su se samo nizali.


Baloni, svijeće, latice od ruža, bogata trpeza i najskuplji šampanjac su samo dio detalja koji su bili prisutni prošle noći, a mnogi su primijetili da je Zerinin vjerenik stranac, jer je sa njim pričala na engleskom jeziku.

Partner joj je priredio nevjerovatno iznenađenje na vrhu jedne zgrade, a kadrovi video-snimka koji je objavila su bajkoviti.


Podsjetimo, Zerina je bila na stubu srama zbog ishitrenog ponašanja, napada histerije i žučnih svađa tokom "Zadruge 2", a onda kada je izašla sa imanja, upoznala se sa Dadom Glišićem, a poznanstvo se ubrzo pretvorilo u pravu ljubav.


Međutim, ni to nije bilo dugog vijeka, pa je i taj raskid bio bolan i traumatičan.

Bivša zadrugarka je čak dok je bila u rijalitiju obrijala glavu, i ispričala da je to uradila jer se uplašila da ima rak, jer je imala iste simptome kao i kada je imala 14 godina, kad su joj dijagnostifikovali opaku bolest.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.