x

PET GODINA OD SMRTI JELENE MARJANOVIĆ

Zoran našao novu pjevačicu: Otkriveno ko je ljubavnica tuge, nova djevojka Marjanovića!

Zoran Marjanović, kome se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pjevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović, objavio je na Fejsbuku da je konačno sretan, a povod za takvo njegovo osjećanje je to što je završio pjesmu, koju je otpjevala Dragana Roljić.

- Prva finalizovana pjesma iz moje radionice, nakon pet godina pauze. Gago, neka ti je sa srećom - napisao je Marjanović na Fejsu. Ispod tog komentara postavio je spot Dragane Roljić za pjesmu pod nazivom „Ljubavnica tuge“, ali je i tagovao ovu pjevačicu uz opasku „da se osjeća srećno“.


Inače, Marjanović je kompozitor i upravo je on komponovao muziku i radio aranžman za numeru „Ljubavnica tuge“, koju je otpjevala atraktivna Dragana, a koja, sudeći po njenim društvenim mrežama, živi u Americi.


- Izgleda da Zoran Draganu, koja je i prije sedam godina snimila pjesmu, poznaje godinama. Sudeći po fotografiji koju je ona objavila još 2014, a na kojoj pjeva u muzičkom studiju i na kojoj je tagovala Marjanovića, njihovo poznanstvo datira još iz vremena kada je Jelena bila živa - kaže izvor Kurira.


Pošto je Marjanović objavio pesmu, na kojoj je dugo radio i zbog koje je trenutno sretan, uslijedili su komentari njegovih prijatelja.

- Čestitam i tebi i koleginici. Srećan novi početak na poslovnom planu. Svaka čast oboma - samo su neki od brojnih komentara, a jedan od njih glasi i „Super Zoki“.


Inače, Zoran Marjanović je tvorac mnogih popularnih pjesama koje su otpjevale pevačice sa naše estrade. Neke od njih su „Bato, bre“, koju je otpjevala Indi, zatim „Zlatnik“ Tanje Savić, za Anu Bekutu je napravio „Sačuvaj mi mjesto“ i „Konak“.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.