x

ZORICA MARKOVIĆ: Slobo, brak ti je propao jer si bis*ksualac!

Zorica Marković je napravila incident jer je bila bijesna zbog toga što joj iz kupovine nisu donijete namirnice koje je stavila na spisak, pa se posvađala sa Slobom Radanovićem. Pjevačica je od svega što je navela dobila samo 100 grama kafe. Ona je sva 0ijbesna uletjela u pab i krenula da baca i šutira hranu ostalih zadrugara, koji su dobili sve što su naručili.

Između ostalog, bacila je i više kesa u kojima su bili piletina i jaja, što je naročito izbezumilo Slobu Radanovića, koji je odmah uletio u okršaj sa Zoricom.

Sloba: Ajde, baci još nešto, babo zlobna, pa ćeš da vidiš kako ćeš da se provedeš. Neće ti biti dobro.

Zorica: Šta, bre, hoćeš ti, bis*ksualcu jedan? Nemoj da se ti meni unosiš u facu, tele jedno. Znam ko te ka*a napolju. Ovdje si ušao da se pereš jer si bis*ksualac. Zbog toga ti je i brak propao jer se je*eš sa muškarcima. Ti ćeš meni, tele jedno, da se unosiš u facu. Nisi svjestan šta te sada čeka. Meni si stao na crtu, gotov si, bis*ksualčino.

Sloba: M*š, bre, babuskero jedna. Ljudi nemaju šta da jedu. Znam i ja što je tebe muž šutnuo i što je tvoj brak propao. Sram te bilo, mamu ti je*em. Ti si najveće zlo koje zemljom hoda. I ja znam svašta o tebi, pa samo ti pričaj.

Osim sa Slobom, Zorica se posvađala i sa Teodorom Džehverović i Anđelom Rankovićem, koji su rekli da je ovo sramotno jer ona mjesecima nije jela batake, a sada ih je Zorica bacila na zemlju, kao i jaja i ostale namirnice.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.