x

Ako preživim poslije ovoga, biće me mnogo blam: Dunja Ilić pokušala sebi da oduzme život, a njena ispovijest je prepala mnoge!

Pjevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost. Nakon burnog života koji je vodila u Beogradu, gdje je konzumirala drogu, svakodnevno bila pijana, te ulazila u svađe i konflikte sa emotivnim partnerima, spakovala je kofere i otputovala za Bolonju.

Ona je navodno promijenila životne navike i odlučila da će voditi zdrav život. Ilićeva je tokom četvrtka uveče uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti! U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.

"Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol prije godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac", započela je svoju ispovijest Dunja preko Instagrama.


"Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom djevojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja vjerujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umrijeću, ništa nemam da izgubim", rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je ona usvojena.

 Pjevačica je ispričala šta joj se sve događalo u životu

"Rođena sam 1991, ali ne znam da li sam od mojih roditelja. Nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je abortirala pet puta, a moju sestru, koju je rodila 1989, neko je ukrao. Ja ću sad da umrem i nema šanse da preživim", ispričala je Dunja, pokazujući tablete za smirenje koje je popila, a onda se osvrnula i na svoj se.sualni život.


"Bila sam sa 150 muškaraca, ali nikada nisam imala se.s za pare. Nikada nisam ubila nekoga, ali sam znala za tri ubistva. Bila sam sa opasnim momcima koji su ubijali", rekla je Dunja i završila svoj lajv rečenicom:

"Ako preživim poslije ovoga, biće mnogo veliki blam", i isključila se sa Instagrama.

Na njenom storiju već nekoliko sati ide pjesma Ejmi Vanhaus.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.