x

ogorčena zbog laži

Ako se laži nastave, u Bosni više neću ni nastupati: JK bijesna jer su pojedini mediji predstavili da je za žene iz BiH rekla da su brkate!

Pjevačica Jelena Karleuša oštro je reagovala kada je vidjela da su određeni mediji iz BiH prenijeli da je za žene iz Bosne rekla da su "brkate". 

Naime, oni su povezali njena dva različita storija sa Instagrama. U jednom je pisalo kako joj zbog Balenciage najviše prijete žene iz BiH, a u sasvim drugom se osvrnula na Instagram napad, ne na nju, već općenito na one koji nose Balenciagu od strane kako je napisala "brkatih seljanki". Međutim, sve je otišlo u drugom smjeru i pojedini mediji su predstavili kako je rekla da joj prijete "brkate žene iz BiH".


Zbog toga se pjevačica oglasila na Instagramu i žestoko odgovorila na sve.

Kako je i sama rekla, ona to nikad ranije izjavila ni napisala, a za bosanske medije ne želi više nikad da daje izjave.


"Moram da reagujem. Razni bosanski mediji i portali objavili su bizarnu laž da sam žene iz Bosne nazvala "brkatim" itd. Ja tako nešto NIKADA nisam rekla ili napisala za žene iz Bosne. Nikada. Bosanski mediji su sami zaključili da su im sugrađanke brkate (?!) i time ih uvrijedili, pripisujući te riječi meni. Zbog ovakvih laži i izazivanje nepotrebne mržnje prema jednog osobi koja je uvijek bila otvoreni prijatelj ljudi iz Bosne, nikada više neću dati izjavu ni za jedan bosanski medij. Budu li se laži nastavile, u Bosni više neću ni nastupati", napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.