x

Albanci potpuno iznenadili Cecu, Ražnatovićeva u šoku: Zabranili joj da uđe na Kosovo, ali na Jarinju se desio veliki obrt!

Svetlana Ceca Ražnatović održala je koncert pred stotinama ljudi u Severnoj Mitrovici, koje ni kiša nije spriječila da dođu na Ploču i tokom jednoipočasovnog nastupa pjevaju uglas sa pjevačicom.

Sve je prošlo i bolje nego što se nadala, međutim jedno ju je zasigurno iznenadilo. Naime, na prelazu Jarinje provela je oko 15 minuta.

Od pjevačice je, kako se navodi, zatraženo da se parkira sa strane da bi carinici uradili kontrolu, a prije nego što su propustili vozilo službenici albanske nacionalnosti zamolili su da se slikaju sa pjevačicom.


Na kraju koncerta, Ceca je pozdravila sve tradicionalnom porukom "Samo sloga Srbina spasava", te dala obećanje da će se vratiti.


"Želim da mi ovo nije, a naravno neće ni biti posljednji put da gostujem kod vas. Sjajni ste domaćini. Dio sam ovog naroda, pripadam ovdje, osjetila sam preveliku ljubav danas i tu sreću i radost na licima. Zadovoljstvo je moje, malo mi je utrnula vilica od zime, ali to nas nije spriječilo da imamo fantastičan koncert i sjajnu atmosferu, ushićena sam. Hvala svima što ste bili danas na mom koncertu, mediji su mi mnogo pomogli jer smo preko noći odlučili da ja budem gost u Mitrovici, opet bez vas ništa ne bi bilo kako jeste i nadam se da ćete i dalje biti ogromna podrška svim ovim napaćenim ljudima", rekla je tada okupljenim ona.




(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.