x

ZAPOČELI BIZNIS

Alen i Maja Hadrović uložili 200.000 eura za vilu na Kosmaju: Bazeni, uređeno dvorište, a za palme dali malo bogatstvo! (Foto)

Supružnici Maja i Alen Hadrović, bivši učesnici rijalitija Zadruga, kupili su nekretninu na Kosmaju za koju su dali 200.000 eura, koju su sredili, ali i protrudili da i okruženje bude baš po njihovoj mjeri.

Bazen, palme, uređeno dvorište, prelijep pogled.


- Kasne malo radovi zbog majstora. 90 posto je gotovo, sad se sve privodi kraju... Htjeli smo ove sezone da izdajemo sve ovo, ali su se odužili radovi. Dodaćemo ovdje i tobogane, trampolinu, sve za djecu - kazala je Maja, koja se porodila prije samo dva mjeseca.


Foto: Kurir 

- Nećemo se seliti iz Beograda, imamo u planu da prodamo stan na Voždovcu, pa da se preselimo van centra, negdje Kumodraž recimo. Želimo da napravimo našu oazu, kuću jednu, planiramo i proširenje porodice - istakao je Alen.

Svaku palmu su platili po 250 eura.

.

.

..

.


Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA BOGU DA SAM KONAČNO DOBIO SVOJ KREDIT SA KAMATOM OD 3%. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ MAJKA SAM 3 DJECE RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, TREBAO MI JE ZAJAM POČETKOM OVE GODINE I BIO SAM PREVAREN NA MREŽI. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM, KAKO MI GOVORIMO, BOŽIĆNI ZAJAM JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI ZAJAM OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM OD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI IZLAZ KAKO MOŽETE DOBITI JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRE FRANKE. LJUBAZNO JE KONTAKTIRAJTE ZA SVE VRSTE KREDITA PUTEM E-MAILA: [email protected]