x

Ana Bekuta izazvala lavinu oduševljenja u Coloseum Clubu!

Nakon dugo vremena u Coloseum Clubu je nastupila kraljica narodne muzike - Ana Bekuta. 

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

Ana Bekuta je svojim vanvremenskim hitovima: "Zlatiborske zore", "Ja nisam rođena da živim sama" i mnogim drugim, zagrijala hladnu januarsku noć.

Interesovanje za ovaj koncert je bilo ogromno, pa je Coloseum bio ispunjen do posljednjeg mjesta. 

Publika je horski sa Bekutom izvodila brojne hitove, a pozitivna energija se osjetila među prisutnim. 

Coloseum Club nastavlja sa nizom dobrih provoda, tako da su naredna dešavanja zakazana uz Nenu Murića, Sašu Matića i Gocu Tržan.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Samo želim da cijeli svijet zna za ovu urotu s čarolijom koju sam upoznao prije nekog vremena, ne mogu reći sve što je učinio za mene. supruga me napustila prije 4 godine sa svojom djecom surfala sam mrežom kad sam na internetu upoznala svjedočanstvo ovog divnog muškarca, odlučila sam da ga isprobam i moja supruga se sad vrati i opet smo sretni jer je uzrok previše napisan sve što mogu reći je hvala vam puno, jako sam sretan. i uvjeravao me da čini puno magije, uključujući Ljubavna čarolija Čarolija snage Čarolija uspjeha Sudbina bolesti Sudbina trudnoće Čarolija braka Čarolija rada Čarolija zaštite čarolija da bi pobijedio bilo koji sudski slučaj čarolija za sreću itd. trebate njegovu pomoć, moćni dr. Ajayi kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte ([email protected]) ili mu dodajte na whatsapp +2347084887094 i razgovarajte o vašem problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan. Hvala vam.