x

u sarajevu

Aqua otvorena nakon 10 godina: Severina pjevala na ekskluzivnom otvorenju kluba koji prima 3000 ljudi! (Foto+Video)

Nekada najpopularnija i jedna od najboljih diskoteka u BiH, ali i šire, diskoteka Aqua ponovo je otvorila svoja vrata za sve posjetioce i ljubitelje vrhunskog provoda i nezaboravne zabave. Ovoga puta pod imenom Club&spa AQUA je već na samom otvorenju dao do znanja kako će pomjeriti granice dobrog provoda, a na ekskluzivnom otvorenju je nastupila jedna od najvećih muzičkih zvijezda Balkana - Severina. 


Club & spa AQUA

Mali kiseljak, Bosna i Hercegovina

+387 61 25 62 74

Ekskluzivno uređenje, moderan koncept rada i poslovanja, te vrhunska usluga, zasigurno vraća sjaj noćnog života grada Sarajeva.


Severina

U želji da se obogati ponuda noćnog života grada Sarajeva, prepoznat je potencijal koji nudi prostor, nekada kultne diskoteke u Sarajevu. Club & spa AQUA, pruža novi koncept zabave, koji pored zabavnog programa sa naglaskom na muziku uživo domaćih i regionalnih izvođača, nudi bogatu spa uslugu, ne samo za lokalnu publiku, već i za mnogobrojne turiste koji su uskraćeni za noćni provod u Sarajevu.

Otvorenjem ovakvog kluba, zaokružiti će se važan segment ponude koju svaki glavni grad kao turistička destinacija treba imati. Interijer objekta uređen je po najvišim standardima, te podsjeća na najpopularnije klubove svijeta.


Club & spa AQUA, potpuno je osvježenje na sarajevskoj klupskoj sceni. S dvije etaže i kapacitetom preko 3000 ljudi, AQUA će zasigurno osvojiti titulu najposjećenijeg i najvećeg kluba u BiH.


Na samom otvorenju je bilo krcato, te se tražilo mjesto više. Seve je ispunila sva očekivanja i prenijela pozitivnu energije na sve prisutne, stoga ni vrhunske atmosfere nije manjkalo. 


Nezaboravan provod u Aqua Clubu se nastavlja već 22. jula kada će nastupiti jedan od najtraženijih izvođača domaće popularne muzike - Peđa Jovanović. Sve informacije i rezervacije možete izvršiti putem kontakt telefona: 061/ 256-274 ili na Instagram: https://www.instagram.com/aqua_club_sarajevo/

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/Ekskluziva.ba
Vide: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.