x

Ana Korać: SLOBA JE NAJBOLJI J**AČ KOGA SAM IMALA!

Starleta Ana Korać i pjevač Slobodan Radanović su već neko vrijeme u s*ks-šemi! Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" tajno se viđaju skoro mjesec dana, a s*ksualna energija između njih probudila se na snimanju phevačevog posljednjeg spota za pjesmu "Nepristojna ponuda", u kom učestvuje i crnokosa starleta.

- Muvačina između Slobe i Ane pala je još prije tri, četiri godine, kada joj je on slao poruke putem Fejsbuka. Iako je ona tada imala 19 godina, bila je napredna generaciju, pa se pjevaču, koji je tada uveliko bio sa Kristinom, Koraćka mnogo svidjela. Ova tajna isplivala je upravo tokom trajanja rijalitija. Iako je tada ostalo samo na dopisivanju, njih dvoje su po izlasku iz "Zadruge" odlučili da probaju nešto više od kuckanja. Sloba je iskoristio priliku da Anu, o kojoj je s*ksualno samo maštao, pozove da zajedno snime spot, što je ona oberučke prihvatila. Tokom cijelog snimanja između njih su sijevale varnice i vidjelo se da će da se desi neka eksplozija - kaže izvor Srpskog telegrafa.


Zadrugar i zadrugarka nisu odoljeli zabranjenom voću, pa su iste noći nastavili sa druženjem, ali u četiri zida.

- Nakon snimanja spota starleta je završila u pjevačevom stanu, gdje su imali burnu noć, ispunjenu s*ksom. Ana je bila oduševljena Slobinim s*ksualnim umijećem i nije mogla da vjeruje da je neko ko je tako miran i tih u krevetu zapravo zvijer.


- Sloba je najbolji j**ač s kojim sam ja bila. On je ludak u krevetu. Navukla sam se na s*ks sa njim. Sve s*ksualne fantazije mi ispunjava - otvoreno priča Ana svojim prijateljima. Od te noći, oni se viđaju kad god im vrijeme dozvoli, isključivo zbog akcije, bez pretjeranih emocija. 


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.