x

MOJE DIJETE JE ODRASLO, SAD SAM GA I OŽENILA Kija Kockar o propalom braku sa Slobom Radanovićem, potkačila ga: "SLABO ME POSJEĆUJE"

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovala je Kija Kockar, pobjednica rijalitija "Zadruge 1".

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ona je, pored ostalih gostiju, govorila o obavezama koje muškarci i žene moraju da ispunjavaju kako bi im brak opstao, pa se na zanimljiv način osvrnula na svoj brak.

Kija je, podsjetimo, bila u bračnoj zajednici sa pjevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1", a sada je srećno oženjen sa Jelenom Radanović, sa kojom je ove godine dobio sina Damjana.


- Ja ne bih rekla da je moj brak bio klasičan brak. Smatram da postoje moderne zajednice današnjice koje su malo drugačije. Prvo, ja nisam uzela prezime tadašnjeg supruga. Nisam bila ničija svojina i to sebi nikada ne bih dopustila, rekla je Kija i dodala:

Mogu reći da sam ja bila majka u tom odnosu. Sada je moje dijete odraslo, sada sam ga i oženila. Slabo me posjećuje, pustila sam ga da ide u svijet! Sada imam druge neke hobije kojima se se posvetila - pričala Kockareva, a mnogi su ovo shvatili kao još jednu provokaciju.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.