x

ANA KORAĆ: Zbog MAFIJE imam zabranu da uđem u Crnu Goru!

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać deportovana je prekjuče iz Crne Gore jer se našla na listi bezbjedonosno interesantnih osoba! Naime, kada je stigla u Podgoricu, prilikom pasoške kontrole saopšteno joj je da će po hitnom postupku biti vraćena u Srbiju jer joj je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog sumnje da svašta petlja sa mafijom.

Iako su nadležni bili vrlo ljubazni prema njoj, atraktivna brineta našla se u čudu zbog toga što je ljudi smatraju potencijalno opasnom.


- Čim sam stigla na aerodrom u Podgorici, rečeno mi je da sam osoba koja je bezbjedonosno interesantna i da ću odmah morati da se vratim u Srbiju. Rekli su mi da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog toga što petljam sa mafijom, a tada su pomenuli i moju drugaricu Soraju Vučelić, kojoj je takođe nedavno zabranjen ulazak u Srbiju. Svi su bili jako fini, ali bez obzira na to, situacija nije bila nimalo prijatna - rekla je Koraćeva za Srpski telegraf i dodala da se bez problema vratila nazad:


- Nisam se još uvijek zbog svega vidjela sa Sorajom, ali ćemo uskoro zakazati druženje i, naravno, biće na tajnoj lokaciji - rekla je Ana.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.