x

zabrinula sve

Ana Nikolić uhvaćena dok kupuje velike količine alkohola!

Pop pjevačica Ana Nikolić često je na meti kritika zbog svog ponašanja u javnosti, a mnogi to pripisuju i alkoholu.

Pjevačica je u više navrata uhvaćena dok ispija viski i nikada nije krila da je ljubitelj istog, zato ju je ekipa jedne emisije pratila kako bi ustanovili kako to Ana provodi vrijeme.

Naime, ekipa "PaparacoLova", pratila je pjevačicu dok je pazarila stvari za kuću, ali ništa to ne bi bilo čudno da Nikolićeva nije, kako tvrdi ekipa pomenute emisije, kupila popriličnu količinu alkohola.


Oni su, skriveni, pratili Anu dok je šetala po radnji i kupovala stvari, u jednom trenutku su zumirali i njenu korpu, u kojoj se jasno vidi šta je Ana sve kupila, a vidi se i alkohol.

Ako je, nakon kupovine, odnijela stvari do svojih kola i zaputila se ka svom domu.


Podsjetimo, Ana je nedavno, pričajući o svojoj porodici, otkrila kako je njen deda umro od alkohola i da je ona taj deda u porodici.

- Moja baka se razvela prije 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovjek umro od alkohola.


- Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja vjerujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbjegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvijek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomiješao se pogrešan DNK, šta da radim - istakla je Ana kroz smijeh u emisiji "Magazin In".

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.