x

Ana preminula zbog slomljenog srca nakon jezivog zločina: Njen muž je s*lovao i objesio njihovu kćerkicu (6), a majka se nikad nije oporavila!

Majka dvoje djece Ana Zubko (27) iz Rostova bila je u teškoj depresiji nakon tragedije koja se dogodila njenoj porodici. Prije šest mjeseci Anin muž, 28-godišnji Jaroslav Oleinikov, navodno je s*lovao i ubio njihovu šestogodišnju kćerku Veroniku.

Beživotno tijelo djevojčice je pronađeno obješeno u dvorištu, zajedno sa njenom omiljenom igračkom koja je bila omotana oko njenog vrata. Sudsko-medicinski pregled je pokazao da je Veronika nekoliko puta silovana prije nego što je zadavljena i obješena.

Oleinikov je uhapšen i odveden u pritvor. Optužen je za s*lovanje i ubistvo. Nakon sahrane svoje kćerke, Anna je lišena roditeljskih prava i njen trogodišnji sin Ivan smješten je u sirotište.


Nakon tragedije, Anino mentalno stanje učinilo ju je ravnodušnom prema zdravlju. A kad se ubrzo nakon tragedije prehladila, ali nije željela da se liječi zbog čega se bolest pogoršala i prerasla u upalu pluća. Budući da je odbijala da ode kod ljekara dugo vremena, kada se konačno pojavila u bolnici, već je bilo kasno i ona je umrla šest mjeseci poslije svoje kćerke.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.