x

Ana Sević bi da se uda, ali joj Lazić ne da razvod: Nije prećutala ni surovu istinu o Darkovom odnosu sa kćerkom Lorenom!

Pjevačica Ana Sević prethodnih mjeseci imala je jako turbulentan period, a kada je Darko Lazić počeo da se oporavlja od saobraćajke, ona kaže da je sve krenulo pravim putem. Kako je otkrila, planira da ponovo stane na ludi kamen, a kako je partnera našla, fali još samo jedna stvar - da Darko potpiše razvod.

Naime, Sevićeva ističe da joj rastanak od Lazića nije bio lak.

- Razvod i rastanak je sam po sebi uvijek težak, prosto to je jedan poraz životni na koji niko nije spreman. Koliko god ste svjesni da će se to desiti, onda kada do njega dođe teško je. Ne znaš kako će to da izgleda, završava se nešto za šta si mislio da će uvijek trajati, to nisu lake stvari. Ja sam se zbog toga povukla iz medija i posvetila djetetu i sebi, željela sam da mi živimo normalno. Sve je to sada prošlo i idemo u jednom lijepom pravcu, hvala bogu, Darko se oporavlja. On još nije potpisao papire. Ne bih ulazila u te detalje zbog čega nije - kaže Ana i otkriva kako je njihova kćerka Lorena podnijela ovaj period.


- Lorena je jako mala i Darko zapravo nikada nije bio tu. Njoj to nije bilo čudno, nekako je sve to bilo dio njenog života. On je vikendom radio, preko nedjelje takođe nije bio sa nama, njoj to nije bila neka velika promjena. Nastavila je da se viđa sa njim kad god je on poželio da dijete bude kod njega, kad god je poželio da je čuje, čuo ju je, tako da mogu reći da se tu ništa nije promijenilo. Lorena je upoznala Marinu. Darko i ja smo napravili odvojene puteve svako na svoju stranu, ali ono što je bitno jeste da naši partneri prihvate Lorenu, što se mene tiče, drugačije ne bi ni mogli da budu tu.


Kada je u pitanju ljubav, pjevačica ne krije da je jako zadovoljna.

- Ja nisam izgubila vjeru u ljubav, niti bih dozvolila da me bilo ko udalji od nečega što je najljepše u životu. Ljubav je moj pokretač, ja volim da volim i volim da sam voljena. Volim da pored sebe imam pravog muškarca koji je moj i Lorenin oslonac - poručila je Sevićeva sa širokim osmijehom na licu, a na pitanje da li će i ona, poput njenog još uvijek aktuelnog supruga Darka Lazića uskoro da se vjeri, pa i da stane na ludi kamen, poručila je da je pronašla muškarca za sebe: - Danijel je taj. Polako, o tom potom. Znam da se Andreana Čekić prijavila da mi bude kuma, naravno da bih pristala - zaključila je Ana Sević.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.