x

auuu

Anabela pustila jezik, pa pričala o zetu: Ovo je razlog zašto je bila zla prema njemu, a poručila je i ovo!

Treću sezonu "Zadruge" obilježile su svađe između Anabele Atijas i Marka Miljkovića, a po napuštanju imanja u Šimanovcima svako je krenuo svojim putem.

Naime, Luna Đogani je odlučila da ostane uz Marka, i pored majčinog protivljenja, što je kao rezultat imalo da ne govore jedna sa drugom neko vrijeme, a vjeridba, a zatim i trudnoća, pomirile su Atijasovu i kćerku, premda sa budućim zetom pjevačica nije izgladila odnose.


"Puštamo da vrijeme učini svoje, ali sve ide normalnim tokom. Voljela bih da on shvati da sve što sam radila nije poticalo iz mržnje prema njemu, nego iz ogromne ljubavi prema njoj, prema kojoj sam previše zaštitnički nastrojena. Možda su moji postupci bili pogrešni, ali sam ih radila iz prevelike ljubavi", istakla je Anabela.


"Poseban odnos imam prema Luni, od malih nogu je imala zdravstvene probleme, tako da mi je postala navika da je branim, čuvam i pazim. Možda sam nekada i pretjerivala, ali nikada iz zle namjere. Dobiće Marko i Luna dijete, pa će moći da shvate zbog čega sam neke stvari radila", dodala je Atijasova.

"Najbitnije mi je da su njih dvoje složni, da tu nema nikakvih problema i sve će doći na svoje. Samo je za neke stvari potrebno vrijeme", priznaje pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.