x

Anabela sve sredila: Luna danas putuje u Skoplje, a onda ugrađuje silikone! Evo i kolike!

Anabela Atijas sve je pripremila za svoju mezimicu Lunu Đogani i njen izlazak iz rijalitija "Zadruga 2" kako bi što prije započela muzičku karijeru. Kako je Atijasova otkrila, Luna kreće za Skoplje gdje će snimiti svoju prvu pjesmu, a nije krila da je Đoganijeva i dalje pod stresom zbog svega što joj se dogodilo u proteklom periodu:

- Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za moju kćerku. Ona je sada konstantno na nekim snimanjima i slikanjima od izlaska iz “Zadruge”, pa uopšte nema ni minut slobodnog vremena. Ja sam sve vrijeme uz nju i bukvalno se javljam na njen telefon - rekla je Anabela, koja je potvrdila da će Luna snimiti pjesmu koju je za nju napisao Darko Dimitrov.

- Istina je, danas putujemo za Skoplje, gdje će Luna snimiti svoju prvu pjesmu i ja se mnogo radujem zbog toga - rekla je Anabela, koja nije željela pretjerano da komentariše one koji nisu podržali njenu kćerku.


S druge strane, kako se saznaje, Anabela će ispuniti još jednu želju svoje kćerke Lune, koju je ova izrazila još tokom prve sezone rijalitija.

- Jedna od mojih želja jeste da stavim silikone. Ne vidim ništa loše u tome, svaka djevojka koja ima nedostatak treba da ga nadoknadi. Neću pretjerivati sa veličinom, biće srazmjerni mojoj konstituciji - izjavila je prije godinu dana modna blogerka, a ta želja će joj se sad i ostvariti.


Kako tvrdi izvor blizak porodici Atijas-Đogani, nakon što snimi pjesmu u Skoplju, Luna će zajedno s majkom otići na konsultacije kod hirurga.

- Iako ima lijepe grudi, Luna je riješena da ih uveća za broj. Anabela je savjetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pjesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije. Luna bi voljela da nove grudi promoviše u spotu koji će snimiti za svoju prvu pjesmu, a majka će joj ispuniti sve želje - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


.(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.