x

ljubav ili interes

Matora se udala u inat Sanji, a Anita zbog maminih dugova, Jovana joj je banka: Zadrugar razvezao jezik o gej vjenčanju!

Bivši zadrugar Lepi Mića poznat je kao neko ko naoštrije komentariše sva dešavanja u rijalitiju, ali i van njega, pa je tako sada dao svoj sud o prvom gej vjenčanju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović u Crnoj Gori.

Pjevač je prokomentarisao ljubav bivših zadrugarki koje su nedavno stale na ludi kamen i otkrio da ne vjeruje u njihovu emociju. Gostujući u emisiji "Narod pita" prokomentarisao je odnos bivših cimerki iz Zadruge.

- Mene to ne interesuje u životu. Dobro se zna za šta se ja zalažem, ja sam za brak muškarca i žene. Matoru poznajem godinama, malo mi je Anita čudna jer je odjednom to postala i preko noći ušla u brak - rekao je Mića.


- Je l' tu čudnija Anita ili Matora koja je odbijala da prizna emocije? - pitao je voditelj.

- Rekao sam da je Matora zaljubljenija u Anitu, nije htjela da prizna da joj je balavica zavrtjela mozak. Ovo je jako čudno i iznenađujuće. Možemo da tumačimo da je uradila to u inat Sanji - rekao je Mića.


Kako je na kraju rekao, Anita se za Matoru udala zbog dugova i novca koji je njena majka pozajmila dok je Anita boravila u Zadruzi.

- Pročitao sam rečenicu Matorinog ćaleta: "Nisam znao da mi se kćerka ženi". Anita je ušla u Zadrugu kao djevojka koja ima dijete od dvije godine, otac tog djeteta ne živi sa njom već sa majkom čiji muž isto ne živi sa njima. Ulazi u neke veze sa Markom, voli, ne voli, samo se.s sa Zolom, pa odjednom strašna emocija prema Matoroj. Ona da je izašla ne bi imala gdje. Njena majka je posudila hiljadu eura da bi je ispoštovala za rođendan, mora da ide u Njemačku da vrati te pare i to je tako. Njoj je Matora Narodna banka. Odlično znam kako je ona meni prezentovala emociju prema Marku. Ne zaboravimo da je Sanja imala brak, pa se poslije saznalo da je sve lažirano. Znam da je Matora imala toliko emocija, ali je njena najveća i neprežaljena ljubav Sanja i kako sad uđe u brak sa osobom sa kojom nije bila u vezi 40 dana - rekao je Mića.

.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.