x

Anabela unaprijed dobila Lunin honorar od 5.000 eura mjesečno! Keširala ogromne pare da od kćerke napravi zvijezdu!

Mlada blogerka Luna Đogani uskoro izlazi iz "Zadruge 2" a kako VIP magazin saznaje, ona će direktno ući u muzički studio jer po svaku cijenu želi da postane pjevačica.

Luna najveću podršku ima u majci Anabeli, koja je već izabrala pjesme za svoju nasljednicu. Atijasova je angažovala Darka Dimitrova, najpoznatijeg producenta u regionu, koji je u velikoj mjeri zaslužan za uspjeh Anastasije Ražnatović. Anabela je iskeširala čak 20.000 eura za tri pjesme koje će Luna snimiti u studiju popularnog Makedonca jer želi da njena kćerka nadmaši slavu i uspjeh koji je postigla Cecina nasljednica.

- Prije nego što je ušla u drugu sezonu "Zadruge", Luna je postigla dogovor sa producentima rijalitija da joj honorar bude isplaćen unaprijed. Budući da mjesečno dobija 5.000 eura, njenoj mami je već isplaćena pozamašna svota novca, a Luna i Anabela su se prije početka druge sezone rijalitija dogovorile šta će da urade sa tim novcem - priča izvor.


- U tom periodu im je bilo jasno da će Lunina modna linija propasti i prije nego što je prošla jedna sezona, te su se mama i kćerka dogovorile kako da, ovog puta, pametno investiraju novac od honorara. Luna je insistirala na tome da snimi pjesmu koja će biti po uzoru na pjesmu koju je snimila Anastasija Ražnatović. Međutim, Anabela nikako nije bila za tu opciju, pa je Lunu ubjeđivala da je bolje da novac investira u nešto drugo. Posavjetovala je kćerku da je najvažnije da se u drugoj sezoni predstavi u najboljem svjetlu i da na sve načine skine epitet rasturačice brakova, međutim, Luna je nastavila da insistira a Anabela je shvatila da treba da podrži kćerku.


- Luna je pobjeđivala na svim "Zadrugovizijama", a od članova žirija uglavnom je dobijala pohvale na račun pjevanja, ali i scenskog nastupa. Mnogi su konstatovali da Luna ima sluha, a tada je Anabela odlučila da je pravo vrijeme da njena kćerka krene njenim stopama i da uplovi u muzičke vode.

Anabelu su mnogi producenti i tekstopisci odbili, ali na kraju je došla do veoma popularnog Darka Dimitrova, koji u posljednjih nekoliko godina pravi samo velike hitove. Pozvali su ga i dogovorili se da joj napravi nekoliko pjesama, a za to su pripremili 20.000 eura.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.