x

prelomili

Anastasija i njen dečko kupili stan u Beogradu, počinju zajednički život: Đorđe se zbog Ražnatovićeve seli iz Novog Sada!

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić poslije četiri godine veze konačno su donijeli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prijestonici. Najpoznatija mlada pjevačica godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad i nerijetko je isticala da joj to u mnogome prija, ali došlo je vrijeme za promjene.

Pjevačica i njen dečko za nekoliko nedjelja počinju zajednički život u Beogradu. Sada, kada su već četiri godine zajedno, shvatili su da je došao trenutak da prvi put urede svoj dom. Kupili su stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora.


Anastasijin dečko živi u Novom Sadu, a čim je veza postala ozbiljna lijepa pjevačica počela je da provodi mnogo više vremena kod njega nego u rodnom gradu. Govorila je čak da u Beograd navrati samo da bi se vidjela sa porodicom i da završi poslovne obaveze, a kada pravi paralelu između dva grada, kaže:


‒ Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena. Mada jedva čekaju useljenje, vjerujemo da će par i dalje živjeti u dva grada, uspostavljajući savršen balans između vojvođanskog mira i neodoljive beogradske vreve.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.