x

dijele sve

Anastasija na svadbi Šaulića u maminom odijelu od prije 15 godina: Kćerka u kombinaciji koju je Ceca nosila dok je pjevala sa Šabanom!

Anastasija Ražnatović pojavila se kod Mihajla Šaulića i Marine Velimirović na svadbi u odijelu svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović je ovaj komplet nosila još 2007. godine na snimanju novogodišnjeg programa BN televizije.

Pjevačica je tada nastupala sa kolegama, među kojima su bili Mira Škorić, Nada Obrić, Zorica Brunclik, čak i pokojni Šaban Šaulić.


Ražnatovićeva je sako i pantalone ukombinovala sa crnom košuljom i čizmama u istoj boji, dok njena nasljednica ispod sakoa nije imala ništa, a na nogama je nosila bež cipele.


Podsjetimo, Anastasija i Ceca zajedno su došle na vjenčanje sina Šabana Šaulića, a Svetlana je tada izjavila da mladencima želi puno djece u budućnosti:


- Mladencima sve najljepše. Mnogo ljubavi u braku, da dobiju mnogo djece, sve najljepše. Ne vjerujem da ću pjevati. Što se tiče Šabana, volim cijeli njegov repertoar. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo - rekla je Ceca tada.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744
Da li ste žena koja traži plod utrobe, želite čuti bebine glasove, ali više niste mogli uložiti napor, dr. Lola će vam pomoći da dobijete svoje dijete, ja sam se suočila sa sličnom situacijom kada čovjek svjedoči da je njegova velika čaralica Dr.Lola pomogla da se njegova voljena žena vrati kući nakon 9 mjeseci razdvojenosti, pružam ruku Dr. Lola mi je objasnila stanje, rekla da ne plačem više i pripremila biljni napitak za me koju sam uzela i kada sam bila u trećem mjesecu trudnoće s blizancima, sada sam ponosna majka. kontaktirajte dr. Lolu, čarobnjaka za svaku situaciju u životu, on je dobar čovjek i vjerujem da će vam pomoći da vratite mir u svoj dom. Viber ili WhatsApp: +2348069288604 ili Email: [email protected]