x

široko

Anastasija nije štedjela za mamin rođendanski poklon: Evo gdje kćerka vodi Cecu, a hotel sa 5 zvjezdica, đakuzi na balkonu...

Svetlana Ražnatović je svoj 48. rođendan proslavila u svojoj vili uz prisustvo mnogobrojne rodbine i prijatelja. Ovo je samo još jedna u nizu svečanosti koje je porodica Ražnatović organizovala ove godine.

- Ceca je ove godine imala mnogo slavlja i sve su to bili povodi koji nisu mogli da se preskoče ili da se proslave intimno. Počev od rođendana njenog dečka, preko Anastasijinog, sve do prvog rođendana njenog unuka Željka. Na krilima tog dobrog raspoloženja i euforije ona je riješila da organizuje i proslavi svoj rođendan - rekao je izvor blizak pjevačici.


Gdje je rođendan, tu su i pokloni, a kako su familija i krug prijatelja folk zvijezde izuzetno veliki ona svake godine dobije gomilu najrazličitijih poklona. Najdraži su joj oni koje dobije od svoje djece, a kćerka Anastasija joj je navodno pripremila ovogodišnje rođendansko iznenađenje.


- Ceca je često putovala, ali zbog prirode posla nije mogla da se zadržava u svjetskim gradovima po kojima je pjevala. Anastasija je riješila da je ove godine, dok se pjevanje i nastupi još nisu vratili u onaj tempo kojim Ceca inače radi, odvede na putovanje u Madrid - otkriva izvor.


- One su tokom karantina gledale reportaže o Španiji i Madridu i Ceca je tada poželjela da sve vidi uživo. Anastasija je to zapamtila i sada je bio dobar trenutak da mami ispuni veliku želju. U Madrid će otići same, bez muškaraca, na jedno pravo žensko putovanje koje će biti ispunjeno hedonističkim ritualima i šopingom - objašnjava izvor blizak Ražnatovićima.


-Anastasija je uplatila ekskluzivni hotel u centru španske prijestonice sa pet zvjezdica. Do tamo će letjeti biznis klasom, a hotel ima ogroman spa što Ceca posebno voli. Biće smještene u apartmanu sa kupatilom u spavaćoj sobi i džakuzijem na terasi - kaže izvor koji tvrdi da se Anastasija jedva suzdržala da ne kaže majci svoje planove prije rođendana.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.