x

progovorila o susretu sa Zvezdanovom ženom

Anđela bježi iz Zadruge zbog ulaska Zvezdanove žene: Ubacila sebe u isti koš sa Aleksandrom, a onda progovorila o obračunu sa Anom Slavnić!

Prvi gosti u radio "Amenziji" kod Osmana Karića i Janjuša su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić. Progovorili su o svom odnosu, i Zvezdanovom kratkom fitilju.

- Između vas je ljubav i vjerovatno te je ljubav natjerala na to, ali vjerovatno su i djevojke koje si osuđivala bile - rekao je Osman.

- Naravno, nisam ih tad razumjela, nisam dozvoljavala da nekog zauzetog gledam na taj način. Počeli smo kao drugari, a kasnije se ovo izdešavalo. Iz ove perspektive vjerujem da je bila ljubav kao sad između nas, na nama je da li ćemo da se borimo za ovo što osjećamo i želimo. Nikad ja nisam vrijeđala, samo sam bila zastupnik toga. Nije mi krivo ništa što sam pogazila zbog njega - rekla je Anđela.


- Da li se kaješ zbog roditelja možda, da li razmišlljaš kako se osjećaju i šta oživljavaju? - pitao je Osman.

- Naravno, ali ne bih voljela ta razmišljanja da dijelim - rekla je Anđela.

- Bolje je Anđela, veselija je, nije kao kad sam ja došao, taj period im je bio baš kritičan - rekao je Janjuš.


- Zvezdane, brate moj, kad si ulazio ovdje, da li si znao gdje ulaziš, da li si gledao? - pitao je Osman.

- Gledao sam sezonu gdje ti je sin bio. Ima ovo sličnih tačaka sa koledžom, tamo se desi problematika, digne tenzija - rekao je Zvezdan.

- Tamo nema žena - rekao je Janjuš.

- Čim sam uradio ovo što sam uradio, kriv sam - rekao je Zvezdan.


- Ti si svoju slabost otkrio, ne voliš da se vrijeđaš. ALi Neca ne zna šta može ishitreno da kaže jer nije živio u naše vrijeme. Dejan Dragojević da ti uđe kasnije, on bi te izbacio u sekundi - rekao je Osman.

- Sve to stoji, dao sam sebi za pravo da nikoga nisam opsovao, rekao ružnu riječ. Ja radim po difoltu, volim da pomognem. Pokušaću da se smirim - rekao je Zvezdan.

- Kaži mi Anđela da li se saosjećaš sa njegovom bivšom ženom? - pitao je Osman.


- Nemam šta da komentarišem, mene je sramota jer sam ja prva koja je saučesnik u tome sa njim. Kad bi on meni to napravio, slična situacija kao u subotu, možda sam i zaslužila da se desi. Kad ja kao slobodna nisam razmišljala dok sam mu se približavala, što bi neka druga razmišljala. Za mene Aleksandra nije kriva, ja uvijek krivim muškarca za to iako u našoj situaciji krivim sebe, eto jedino jer mi je bila drugarica - rekle je Anđela.


- Kako bi reagovala kad bi vidjela njegovu ženu? - pitao je Janjuš

- Vjerovatno bih izašla, 99 posto - rekla je Anđela.

- Ja kad bih je vidio, spustio bih glavu i ćutao - rekao je Zvezdan.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.